diumenge, 11 de gener del 2009

Recital a la Misericòrdia

(Aquí hi hauria d'haver un requadre on hi sortís un video a dins però per culpa d'aquestes coses de la informàtica -i després de unes quantes hores esperant que en carreguès- finalment no l'he pogut penjar. Igualment el podeu veure al youtube, seguiu les intrucción de més avall)

El passat 2 de gener d'aquest any entrant, els companys de Bebelgidit mos varem tornar a reunir, axí com anam fent cada vegada que els exiliats al continent tornen a la salina per menjar-se la porcella, per fer un petit espectacle poètico-musical. Tal cosa va ser a la Misericòrdia de Palma i hi varem participar en Miquel Simonet Piru, en Jaume Reus, en Nando Barandiariaín, n'Àngel Igelmo Melek, n'Emili Sánchez-Rubio, en Tomeu Morro, en Jaume Oliver i jo mateix. En aquesta ocasió varem intentar copsar i mostrar poemes de totes les èpoques i totes les geografies possibles, fent un recorregut per diferents maneres de veure el món i la poesia, mirant d'entendre quin va ser el primer poema que es va fer i, també, com serà el poema del futur. Varem pegar una volada per sobre l'antic Egipte, Grècia, l'Extrem Orient , Sudamèrica, Europa...

En aquest video, fet per Raquel Sànchez, podreu sentir alguns poemes breus de l'Extrem Orient (Xina i Japó), poemes -que van des el segle VIII fins pràcticament l'actualitat- dels poetes Tu Mu (803-852), X'en Yu Yi (1090-1138), Wang Xang Ling (mort a l'any 756), Sôkan (1458-1586) i Hôsha (1885-1954). A la guitarra Miquel Simonet Piru, a la flauta Jaume Reus i a la campana Emili Sánchez-Rubio.

Podeu veure més videos d'aquest dia a la barra de la dreta d'aquest bloc o al Youtube, escrivint Bebelgidit com a paraula clau.

Una besada.